Overkappingen & Schuren

Overkappingen
Houthandel Buijert heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en creëren van exclusieve overkappingen. Onze werkwijze hierin is de focus te leggen op uw wensen en samen met u tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct te komen. Op deze manier kunt u vanuit uw unieke houten overkapping of tuinhuis optimaal genieten van het buitenleven. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw eigen sfeervolle tuinkamer. Hierbij gaan we met u in gesprek en komen wij graag langs op locatie om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Tijdens een bezoek bespreken we samen uw wensen en geven wij deskundig advies.

In onze werkplaats produceren wij de overkappingen in diverse houtsoorten zoals Douglas of Eiken. Bij het produceren wordt vanuit boomstammen balken en planken gezaagd. Deze bewerken en verwerken wij tot het gewenste eindproduct. Bij houthandel Buijert wordt u van A tot Z bediend bij het realiseren van een exclusief project. Hierbij plaatsen wij uw tuinkamer graag op de gewenste plaats en blijven wij maatwerk leveren.

 

Schuren
Bij Houthandel Buijert kunt u terecht voor tuinhuizen, priëlen, schuren en blokhutten. Of het nu gaat om een schuur aan huis, een nostalgische schuur, een houten stal of een fietsenstalling, bij ons bent u op het juiste adres! Met de jarenlange ervaring kan Houthandel Buijert meedenken in elk ontwerp en verschillende afmetingen. Onze speerpunten liggen hierbij op maatwerk en de wensen van de klant. Onze passie is om samen met u tot een gewenst en exclusief eindproduct te komen.

Schuren kunnen in onze werkplaats gemaakt worden in diverse houtsoorten. Hierbij is de werkwijze van Houthandel Buijert uniek: van boomstam tot eindproduct. Deze bewerkingsfase wordt met veel zorgvuldigheid in onze werkplaats uitgevoerd. Door een gedegen voorbereiding kan uw exclusieve schuur op de gewenste locatie geplaatst worden.

 

Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken en de locatie van de gewenste exclusieve overkapping/ schuur te bezoeken!